Зареждане

Брандън Морено иска да брани златото срещу Гарбрандт

Брандън Морено иска да брани златото срещу Гарбрандт
Публикувано на: Юли 23, 2021 в 13:00 ч
Брандън Морено е готов за първа защита на титлата си в категория муха. Шампиона от Мексико иска да се бие през ноември и не се интересува от името на своя съперник. Ако той има шанс да избира, тогава би се спрял на Коди Гарбрандт, който от дълго време говореше за смяна на категорията.

"The Assassin Baby" е готов да направи трета битка и с Дейвисън Фигередо, но смята, че бившият шампион първо трябва да запише победа. Двамата направиха 2 битки в последните 6 месеца. Първата беше оспорвана и стана една от най-добрите в историята на дивизията.

Дейвисън щеше да спечели, но рефера му отне точка заради удар в слабините. Така битката им стана равенство. Във втората им битка миналия месец Морено спечели със събмишън и стана шампион в серия от 5 поредни победи.

В интервю за ESPN 27-годишния шампион сподели следното:

Коди Гарбрандт иска да дойде в нашата категория. Битка между мен и него е огромна. Той не се намира в добра ситуация, но е голямо име. Гарбрандт е бивш шампион. Той е добра марка и е опция за мен. 

Кой друг ? Не знам. Има много опции. Очевидно е, че Фигередо иска реванш, защото загуби титлата си. В последната ни битка го доминирах от първата минута на първия рунд. 

Доминирах го със страйкинг, борба и граплинг. Отворен съм за нова битка с него. Мисля, че първо трябва да запише победа. Не ми пука за името на моя съперник. Просто искам да се бия през ноември. 

Кой трябва да е следващ за Морено ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес