Зареждане

Боец на UFC призна, че бил изнасилен на 9-годишна възраст

Боец на UFC призна, че бил изнасилен на 9-годишна възраст
Публикувано на: Септември 7, 2020 в 05:00 ч
Боецът на UFC в лека категория Джаред Гордън не е доволен от законопроект в Калифорния, който намаля наказанията за сексуални отношения с непълнолетни. Този закон премахва вписването на педофилите в специален регистър, ако разликата в годините между него и жертвата му е над 10 години. По този начин 24-годишен младеж може да има сексуални отношения с 15-годишно дете, без да се изисква да се регистрира като педофил.

Това определено е закон, който демократите в САЩ прокараха и мнозина вярват, че така покровителстват педофилията. 31-годишния ММА боец изригна в социалните мрежи, след като разбра новината и разказа лична трагедия. Ето какво написа Гордън в своя акаунт:

Бях изнасилен на 9-годишна възраст от мъж. Трябваше да правя орален и анален секс с мъж. Нямах представа какво се случва. Мислех, че съм направил нещо нередно, все едно съм наказан за нещо. И до днес все още усещам и си спомням миризмите и вкусовете. Това съсипа живота ми, в този момент животът ми пое по съвсем различен път от този, по който бях. Знам, че ме превърна в омразен човек. 

Това ме направи буен и в крайна сметка ме доведе до наркотици и алкохол. Заклех се, че ще убия този човек, когато остарея. За щастие този човек в крайна сметка беше хванат за сексуално малтретиране на деца и му бяха повдигнати и други обвинения, които го вкараха в затвора. Този закон е най-странната глупост, която съм виждал. Ако сте съгласни с него, махнете се от пътя ми. В света няма непълнолетен, който да се съгласи на секс или да го разбере. Не знам какво повече да кажа.

Какво мислите за този закон ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес