Зареждане

Бо Никал за Чимаев: Борбата му е боклук

Бо Никал за Чимаев: Борбата му е боклук
Публикувано на: Август 20, 2023 в 09:00 ч
Уменията на Хамзат Чимаев в борбата не впечатляват Бо Никал. Чеченският боец има забележителна поредица от шест победи в клетката на UFC.

Но сред възхвалата и възхищението има един глас, който се осмелява да не е съгласен. Трикратният национален шампион на NCAA дивизия I Бо Никал твърди, че борцовите умения на Чимаев не са толкова изключителни, колкото изглеждат.

Ето какво за Никал по време на интервюто си за Clash of Combat:

„Неговата борба е боклук. Дори не бих казал, че е на средно ниво. В края на краищата, чувствам, че мога да кажа каквото и да е за неговите умения в борбата. 

Ние ще се бием в един момент и хората ще разберат, че има нива. Просто е смешно, отиваш в свят на ММА, където няма друг спорт, където хората знаят по-малко и си мислят, че знаят повече. 

Мисля, че битката между него и Пауло Коста ще бъде добра.  Определено е различна игра, когато отидеш в горна категория. Говорим за човешко същество с различен размер. 

Никой от полусредна категория няма шанс срещу мен. Коста е друга история. Аз ще гледам битката с Чимаев, така че ще видим как ще се справи.“, каза Никал.

Прав ли е Никал за Чимаев ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес