Зареждане

Бо Никал: Обадиха ми се за битка с Уитакър, но нямах сигнал

Бо Никал: Обадиха ми се за битка с Уитакър, но нямах сигнал
Публикувано на: Юни 18, 2024 в 16:00 ч
Бо Никал призна, че  UFC са му се обадили за влизане в битката с Робърт Уитакър като заместник на Хамзат Чимаев, но той не отговорил на телефона, защото нямаше обхват. В главното събитие на UFC on ABC 6 в Саудитска Арабия тази събота (22 юни), Уитакър трябваше да приеме предизвикателството на Чимаев. За съжаление Хамзат отпадна от битката поради сериозно заболяване.

Той беше заменен от Икрам Алискеров. Бо каза в канала си в YouTube, че е получил няколко обаждания и съобщения от UFC по този въпрос, но те са стигнали до него едва след известно време, тъй като той е бил на пътуване в планината по това време. Битката с Уитакър била голямо предизвикателство за Никал, а от UFC планирали да го компенсират с огромна заплата.

За съжаление Никал изпуснал този шанс, защото бил в планината и нямал обхват:

"Обадиха ми се, да. За съжаление се обадиха докато бях на планина в Монтана и три дни нямах обхват. Когато се върнах на мястото, където вече имаше сигнал, веднага получих няколко съобщения с надпис: „Обади ми се, обади ми се, обади ми се“, но беше твърде късно. Опитаха се да ме включат. 

Но просто беше твърде късно. Вече нямаше време за разговори, защото бяха уредили всичко, докато ме нямаше. Този човек губи аурата си. Не мисля, че претренира. Мисля, че Чимаев купонясва твърде много. Не знам какво друго може да е ? Чух слухове за него и Дарън Тил, много луди слухове.", каза Никал.

Ще успее ли Никал да стигне до титлата в UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес