Зареждане

Блахович към Тейшейра: Съжалявам, но ще те нокаутирам

Блахович към Тейшейра: Съжалявам, но ще те нокаутирам
Публикувано на: Юли 27, 2021 в 15:00 ч
Ян Блахович е готов да прати в пенсия своя колега Глоувър Тейшейра. Двамата ще се бият на UFC 267, което ще се проведе в края на oктомври в Абу Даби на остров Яс. Блахович ще заложи титлата си в полутежка категория и ще търси втора защита.

Тейшейра се намира в серия от 5 поредни победи и успя да приключи много добри бойци. За последно той събмитна Тиаго Сантос в края на 2020 година. Глоувър се представя много добре за годините си и получава последен шанс за титлата.

Ян също е в серия от победи и през март тази година победи Израел Адесаня. 38-годишния поляк реши да поговори за битката с 41-годишния бразилец и каза следното:

За мен е удоволствие, че ще бъдa последната битка в живота на Глоувър Тейшейра. Ще направя възможно най-добрата битка, която мога. 

Глоувър, съжалявам, но трябва да те нокаутирам. Това не е мой проблем. Мисля, че той ще се опита да ме свали и да ме приключи на земята. Това не е тайна. 

Аз обаче ще се опитам да държа боя в стойка и да го нокаутирам. Ще се опитам. Ще се пазя от неговите умения в бокса. 

Моето джиу-джитсу е добре и ако ме свали, тогава ще опитам да се изправя. Няма да има паника. Ще се опитам да намеря начин да го нокаутирам. 

Кой ще спечели ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес