Зареждане

Благой Иванов срещу Александър Романов на UFC on ESPN 48

Благой Иванов срещу Александър Романов на UFC on ESPN 48
Публикувано на: Юни 2, 2023 в 01:00 ч
ММА звездата ни Благой Иванов - Багата се завръща в клетката на UFC.

Нашият боец ще мери сили с Александър Романов в битка от тежка категория. Сблъсъкът между двамата е планиран за събитието UFC on ESPN 48. Тази галавечер ще се проведе на 1-ви юли в института на UFC в Лас Вегас.

Иванов е с рекорд 19-5-1 в ММА. За последно той загуби от Марчин Тибура с решение през февруари тази година. Багата печели само 1 от последните си 4 битки за UFC. Благой приключва 12 от срещите си и само 1 път пада с приключване.

Струва си да се отбележи, че той не е губил с нокаут в кариерата си. Иванов направи много равностойни битки с Дерик Люис и Аугусто Сакай, но съдиите го порязаха и той загуби с разделни решения. Багата трябва да гони задължителна победа в битката с Романов, ако иска да си гарантира оставането в UFC.

Романов e с рекорд 16-2 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. За последно той загуби от Александър Волков през март тази година. Александър приключва 15 от срещите си и 1 път пада с приключване. Той е бивш шампион на EFC. Романов печели 5 от 7-те си битки в UFC.

Ще успее ли Багата да ни зарадва с победа ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес