Зареждане

Благой Иванов: Искам приключване, но победата е по-важна

Благой Иванов: Искам приключване, но победата е по-важна
Публикувано на: Юли 1, 2023 в 01:00 ч
Благой Иванов очаква Александър Романов да се "откаже" на UFC Vegas 76, ако не постигне приключване в първия рунд.

Багата е дългогодишен състезател на АКА, но след като повечето от тежките им състезатели вече са пенсионирани, той напусна залата, за да се ориентира към други предизвикателства. Тренировките по джиу-джицу позволиха на Иванов да получи различни погледи в тежка категория, което според него ще му помогне в тази битка.

Иванов и Романов са първа битка на UFC Vegas 76, което започва днес в 23:00 часа българско време. Битката е важна за нашият боец, защото загубата може да го изхвърли от UFC. Багата е готов за бой и иска победа с приключване, но в крайна сметка победата е най-важна, дори да е с решение.

"Работя върху кардиото, защото в тежката дивизия кардиото е важно. Просто смених залата за този бой, подготвям се с различни треньори. Ще видим какви ще са резултатите. Там има много тежкоатлети, така че затова реших да отида там, а не в АКА, защото има повече спаринг партньори. 

Гледам неговите битки, гледах го и преди, той е добър борец. Срещу Волков той изглеждаше така, сякаш не е във форма. Романов се предаде срещу Волков. Първият му рунд е добър. Много е важно как ще протече първият рунд. След първия рунд той се отказва, първият рунд е много важен. 

Искам победа с приключване, но по-важно е да си вдигна ръката. Не ме интересува кой е следващият, но ако успея да получа трети бой тази година, ще бъде невероятно.", каза Иванов в ефира на Just Scrap Radio по BJPENN.com.

Ще успее ли Багата да победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес