Зареждане

Бившият боец в тежка категория на UFC Грег Харди претърпя брутален нокаут

Бившият боец в тежка категория на UFC Грег Харди претърпя брутален нокаут
Публикувано на: Май 24, 2024 в 14:42 ч
Бившият боец от UFC в тежка категория Грег Харди претърпя жестоко поражение с нокаут в боксов мач в четвъртък вечерта.

Както всички знаем, Грег Харди е противоречива фигура в бойните спортове. Неговото шеметно минало, включващо обвинения в домашно насилие, винаги е оставяло лош вкус в устата на феновете, когато са го гледали да се състезава. Той имаше престой в UFC, но след като претърпя три поредни поражения чрез финиш, беше освободен и предпочете да се насочи към бокса.


Макар че технически е 3-0 като професионалист, той също така е претърпял поражения с TKO/KO в демонстративни състезания. Миналата година беше нокаутиран и от Джош Уотсън в BKFC.

В четвъртък вечерта той излезе на ринга, за да се бие с Патрик Мейлата в рамките на събитие на Team Combat League. Засъжаление на Грег, нещата не се развиха съвсем по план.

 

Битката на Харди

Харди беше удрян и блъскан към въжетата, докато изведнъж не беше брутално повален с лява ръка. Това го остави да се строполи на въжетата, докато противникът му и неговият отбор празнуваха триумфа си.

За всички негови хейтъри това ще се приеме като доста добър резултат. Така или иначе обаче не изглежда, че това ще го откаже от участие в състезанията. Той вече няколко пъти е бил нокаутиран и изглежда просто има намерение да се върне в клетката или на ринга.

По отношение на бъдещето никой не може да каже със сигурност кой боен спорт ще изпробва след това.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес