Зареждане

Бивш боец на UFC с 320 битки в ММА се оказа педофил

Бивш боец на UFC с 320 битки в ММА се оказа педофил
Публикувано на: Февруари 23, 2021 в 00:00 ч
Бившият боец на UFC в тежка категория Травис Фултън е обвинен в педофилия. 43-годишния американец притежавал детско порно, сексуално експлоатирал дете и получавал детско порно. Обвиненията твърдят, че Фултън се е опитал да привлече непълнолетно лице към сексуални действия с цел заснемане с фотоапарат Canon PowerShot през ноември 2020 година. 

Твърди се също, че Фултън е притежавал флаш памет DataTraveler с детско порно, включващо дете под 12 години между ноември 2018 г. и ноември 2020 година. Фултън се появи за първи път в съда в Сидър Рапидс миналия петък и се призна за невинен. В момента той е задържан и процесът му е за този април. Съобщава се, че Фултън също чака процес за обвинение в нападение. 

Травис е обвинен, че многократно нанасял удари на жена в главата и е заплашвал да я убие, ако говори с полиция. Неговата статистика в ММА, посочена в Tapology е 257-55-10, въпреки че точността на този знак е трудна за проверка. Участвал е и в много професионални боксови мачове. През 1999 година той записа победа и загуба под банера на UFC. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес