Зареждане

Биспинг: Боби Грийн има добри шансове срещу Махачев

Биспинг: Боби Грийн има добри шансове срещу Махачев
Публикувано на: Февруари 21, 2022 в 04:00 ч
Не са много хората, които дават шанс на Боби Грийн в битката, която прие с кратко предизвестие. 35-годишният американец ще се бие срещу Ислам Махачев този уикенд в главната битка на събитието на UFC в Лас Вегас.

Само преди 9 дни Грийн направи битка с Насрат Хакпараст и успя да го бие с решение. Така той навлезе в серия от 2 поредни победи и замени Бенеил Дариуш, който е със счупен крак и отпадна от боя с Ислам.

Очаквано е Грийн да приеме, защото победата ще го издигне сериозно. Махачев обаче е доминант и почти всички очакват лесна победа за него. Легендата Майкъл Биспинг има друго мнение по темата.

В своя канал в YouTube Биспинг реши да коментира битката и сподели:

"Боби е страхотен боец. Нека бъдем честни, той може да спечели тази битка. Грийн е много по-добър в изправено положение. Разбира се, Махачев е способен на много неща. Той има голям арсенал и не се ограничава само до едно. В крайна сметка той не е просто борец, нали? 

И все пак той не е толкова бърз като Боби Грийн. Ислам не е толкова пъргав, дори не е близо по това до Грийн. Ако става дума за борба и джиу-джицу, тогава ще кажа, че Ислам ще има предимство. Боби трябва да се опита да стои на крака. 

Да, сега всички сме доволни от Махачев. Наречете ме луд, но мисля, че Боби има много добър шанс. Разбира се, има и шанс Ислам да го свали на земята и да го разбие."

Каква е вашата прогноза за този уикенд ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес