Зареждане

Би Джей Пен: Времето свършва през 2050 година

Би Джей Пен: Времето свършва през 2050 година
Публикувано на: Декември 7, 2023 в 14:00 ч
Би Джей Пен е видна фигура в историята на UFC и е признат за един от най-великите бойци в спорта.

Но освен отличията му в клетката, наследството на Пен е частично засенчено от неговите нетрадиционни и понякога объркващи публикации в социалните медийни платформи. Наскоро Пен публикува объркващо изказване в своя акаунт. Той засегна различни теми, като легитимността на еволюцията, съществуването на извънземни и дори автентичността на динозаврите.

Вместо последователен разказ, мислите на Пен спират в мрежа от скептицизъм, поставяйки под въпрос исторически събития и научни концепции. Неговите твърдения варират от оспорване на автентичността на исторически разкази относно експанзията на Америка на запад до поставяне под въпрос на  родната история на Хаваите.

Пен дори има и теория за времето. Той твърди, че времето ще тече до 2050 година, след което ще се нулира обратно на 1850 година.

 „Проклети лъжци. Ние живеем във филм. Болни хора. Сега времето се ускорява много бързо. То завършва през 2050 година, след което се нулира обратно на 1850 година! Иска ми се да имаме истински новини! Не знаем нищо! Всички гадаят! 

Извънземните са истински! Всичко, което правителството ни казва, е лъжа.“, споделя Пен в социалните мрежи.

Какво мислите за изявленията на Пен ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес