Зареждане

Беноа Сен Дени: Не беше моят ден

Беноа Сен Дени: Не беше моят ден
Публикувано на: Октомври 1, 2024 в 02:00 ч
Беноа Сен Дени коментира загубата си от Ренато Мойкано в UFC Paris.  

"Богът на войната" се гордее, че можеше да представлява Франция на галавечерта на UFC в  Париж. Сен Дени пое още едно страхотно предизвикателство в леката категория на UFC, когато се изправи срещу Мойкано в главното събитие на галавечерта в Париж. В първия рунд бразилецът не даде абсолютно никакъв шанс на опонента си, когото събори на земя и смаза с лакти.

След добър втори рунд за французина, лекарят реши да спре двубоя поради щетите, които Беноа получи по лицето си. В профила си в Инстаграм Сен Дени коментира загубата. 28-годишният Сен Дени (13-3, 1 NC MMA) загуби втората си поредна битка. Той няма да се откаже от мечтите си и планира да продължи към върха.

"Не беше моят ден. Този спорт е труден, но е и невероятен. Благодаря на всички за подкрепата. Горд съм да представлявам Франция у дома в октагона. Уважение към опонента ми, че се бие в моята страна, поздравления. Бог поставя препятствия по пътя ни, изпитания, а те са нищо в сравнение с това, което вече съм преживял.", написа Сен Дени.

Ще успее ли Сен Дени да спре серията от загуби ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес