Зареждане

Бенейл Дариуш: Конър Макгрегър взима забранени вещества!

Бенейл Дариуш: Конър Макгрегър взима забранени вещества!
Публикувано на: Март 30, 2023 в 00:00 ч
Конър Макгрегър продължава да работи с отбора си като част от новия сезон на The Ultimate Fighter, който ще се излъчва от 30 май до 15 август.

Ирландецът непрекъснато говори за готовността си отново да влезе в клетката и да победи всеки съперник. Но "Тhe Notorious" не предприема реални действия за това. Конър продължава да бъде обвиняван в измама от много фенове и бойци.

Макгрегър уж много иска да се завърне, но въпреки това не иска да дава тестове на USADA. Наскоро от USADA казаха, че Конър трябва да дава чисти проби в рамките на 6 месеца, за да може да получи зелена светлина от тях.

Конър се надяваше на специално отношение от тях, но те отказаха, което го накара да изтеряса. Макгрегър започна да ги обижда и сподели, че ги праща директно в коша. Разбира се, той изтри своите постове след изблика на ярост.

Сега и Бенейл Дариуш го заподозрява в измама. Дариуш твърди, че Конър не дава проби, защото така има свободата да приема каквото си поиска.

„Мисля, че Макгрегър мами. Ако искате да излекувате крака си след фрактура и да вземете някакви хормони на растежа за това, можете да получите терапевтично изключение от USADA. 

Но не можете да добавяте допълнителни неща. Каквото и да приемате, трябва да го консултирате с тях и да се разберете. А това, което виждаме, са просто глупости. 

Казват, че няма да го тестват заради крака му. Това не е вярно. Те можеха да го тестват. Можеха да го тестват и да кажат, че има терапевтично изключение.

Но това не е случаят с Макгрегър. Той, за да заблуди всички, дори напусна спорта. USADA наскоро казаха, че когато се пенсионирате, ви трябват 6 месеца и 2 чисти теста. 

Така че това са просто глупости, но това е играта.", сподели Дариуш пред "The Schmo". 

Прибягнал ли е Макгрегър до забранените препарати ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес