Зареждане

Бенеил Дариуш доминира над безпомощен Тони Фъргюсън

Бенеил Дариуш доминира над безпомощен Тони Фъргюсън
Публикувано на: Май 16, 2021 в 07:15 ч
Бившият временен шампион в лека категория Тони Фъргюсън отново изглеждаше много зле в клетката на UFC. "El Cucuy" се изправи срещу Бенеил Дариуш в подглавната битка на UFC 262, което се провежда в Тексас. Битката им беше в лека категория.

В началото на битката Дариуш вкара добри ритници на Фъргюсън. Бенеил реши да пренесе боя на земята, където доминираше. Фъргюсън не успяваше да направи нищо и опита да вкарва лакти от легнало положение. Тони опита да събмитне Дариуш, но не успя.

Граунд енд паунд от Дариуш, а Фъргюсън не намира отговор. Във следващите два рунда доминацията от страна на Дариуш продължи. Той пренасяше битката на земята, където контролираше боя, а Тони не знаеше как да се противопостави на своя съперник.

Във втория рунд Дариуш заключи крака на Фъргюсън, който не се предаде, но видимо изпитваше болка. В третия рунд Бенеил отново пренесе боя на земя и доминира през цялото време. В битката Тони не направи нищо и отново загуби с решение - (30–27, 30–27, 30–27).

С тази победа Дариуш навлезе в серия от 7 поредни победи и ще влезе в топ 5 на лека категория. Фъргюсън от своя страна отново изглеждаше безпомощен и загуби за 3-ти пореден път. Той е много близо до изхода в UFC и има голяма вероятност да бъде уволнен.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес