Зареждане

Ben Askren: Изискват се много умения, за да вкараш такова коляно

Ben Askren: Изискват се много умения, за да вкараш такова коляно
Публикувано на: Юли 10, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион на Bellator и ONE, Ben Askren претърпя първа загуба в ММА, след като Jorge Masvidal го нокаутира за 5 секунди във Вегас. Това прекъсна серия от 19 поредни победи за "Funky", който веднага тръгна за събаряне, но беше посрещнат от летящо коляно. Много хора мислят, че това е било късмет за Masvidal, в което има доза истина, но в същото време Ben споделя, че се изиксват умения, за да направиш такова нещо:


Виждам доста хора, които твърдят, че това било късмет от страна на Masvidal. Това не е късмет. Ще се случи ли в 100 от 100 пъти  ? Разбира се, че няма. Изискват се много умения, за да вкараш такъв удар. Аз нямаше как да направя нещо такова. Хората говорят, че не струвам, но аз не бях пребит 15 мунити, нито събарян 13 пъти на земята. 

Спипа ме с летящо коляно и нямаше какво да направя. Мисля, че до определена степен го заслужавам. Не ми пука, защото знам за какво съм се подписал и знам, че може да се случи. Говорих доста по негов адрес, но това беше с цел да го накарам да приеме битката. Допълнителните удари, които вкара са нормално нещо в такъв сценарии. Няма съмнение в това, че е добър боец. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес