Зареждане

Бен Аскрен: Аз направих Масвидал звезда

Бен Аскрен: Аз направих Масвидал звезда
Публикувано на: Юли 10, 2020 в 07:00 ч
Бившият шампион на ONE и Bellator, Бен Аскрен изпълни мечтата си, която беше да се бие в UFC. Той беше разменен с Демитриъс Джонсън и се озова в най-голямата ММА организация, където дебютира срещу Роби Лоулър и за малко щеше да загуби с нокаут. Аскрен спечели със събмишън с рамо от Хърб Дийн, който спря срещата прекалено рано. Бен увеличи статистиката си на 19-0-1 в ММА и не спираше да говори за титлата в категорията.

За съжаление той се изправи срещу Хорхе Масвидал и мечтата му беше убита за 5 секунди. "Gamebred" му вкара летящо коляно и го прати в тежък нокаут, а това беше най-бързия нокаут в историята на UFC. Към днешна дата Аскрен вече е в пенсия, а Масвидал се възползва максимално от своята слава. Всичко това е заради Аскрен и той иска признание, защото Хорхе е звезда заради него. Ето какво каза Бен:


Аз го поставих под светлините на прожекторите. Неговите последователи в социалните мрежи се увеличиха, защото аз го направих звезда. Аз му позволих да изгрее. Смятах, че ще го размажа. Той започна да говори нещо за сода и такива неща, което може би не беше обмислил, но се оказа забавно и автентично. Масвидал каза, че ударите, които ми вкарал на земята са били супер необходими.

Мисля, че той е тъпак, защото ме удари, след като вече бях в безсъзнание. Всъщност е доста забавно. Аз бях този, който беше ударен, а Масвидал беше истински. Той ме удари, докато бях в безсъзнание и мисля, че е тъпак, но все пак е забавно. Да, при Масвидал има автентичност, на която хората много се радват.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес