Зареждане

Bellator искат Джейк Пол срещу Дилън Денис в ММА и бокса

Bellator искат Джейк Пол срещу Дилън Денис в ММА и бокса
Публикувано на: Януари 1, 2021 в 07:00 ч
Скот Кокър, който е президент на Bellator е повече от готов да организира бой между Дилън Денис и Джейк Пол. Двамата от доста време се хапят в социалните мрежи, а наскоро Пол пренесе враждата им на улицата. Джейк издебна Денис по време на интервю и го замери с балони пълни с вода.

Вижте още - Джейк Пол нападна 'к*чката на Макгрегър' Дилън Данис на улицата

Звездата от YouTube миналата година направи дебют в бокса вярва, че може да нокаутира Денис. "El Jefe" е известен със своята игра на зема, а в стойка не изглеждаше добре в първите му две битки в Bellator.

Със сигурност ще има интерес към битка между Пол и Денис, но Кокър иска да бъдат справедливи. Той е готов да организира това шоу, но предлага 2 битки между тях. Едната щяла да бъде в октагона, а другата на ринга. Ето какво още каза Скот по темата:

Братята Пол приемат това много сериозно. Те са в залата и всеки ден се боксират. Обградили са се със сериозни треньори и боксьори. Те си избират борци или такива с джиу-джитсу, над които да имат предимство. Защо не се бият с боец като Дъглас Лима, който може да се бие в стойка ? 

Защо не изберат един от нашите страйкъри ? Защо не изберат Бейдър или Немков ? Тези момчета имат някакъв опит в борбата, защото са се борили с гимназията. Защо не се пробват в ММА ? Защо ММА бойците винаги трябва да ходят в бокса ? 

Нека дойдат при нас и да се бият в ММА или да се бият с ММА боец, който може да се бие в стойка. Много бих искал да го видя. Нека направим 1 битка в бокса и 1 в ММА. 

Ако Джейк Пол иска да се бие с Дилън Денис, тогава нека го направи, но първо ела в ММА, за да е честно. Не трябва да е еднопосочна улица. Ако ще предизвикваш наши момчета, тогава трябва да има смисъл и да бъде честно. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес