Зареждане

Белфорт: Холифийлд опита да ми откъсне главата

Белфорт: Холифийлд опита да ми откъсне главата
Публикувано на: Октомври 4, 2021 в 16:00 ч
ММА легендата Витор Белфорт е доволен от победата си над легендата в бокса Ивендър Холифийлд. Миналия месец двамата направиха показно, което от Triller организираха. Много хора не бяха съгласни с това, че Белфорт ще се бие с Ивендър, който е на 58 години.

Съвсем очаквано назобения Белфорт спечели с нокаут за по-малко от 2 минути. Витор се радваше на победата си така, сякаш е победил Тайсън Фюри, а не Холифийлд, който не показа почти никакви рефлекси. Радостта на Белфорт му донесе още повече критики, но той не се трогва.

Ето какво сподели пред бразилските медии Белфорт за своя боксов мач:

Ивендър Холифийлд опита да ми откъсне главата. По едно време той сам се нокаутира с удар и сам падна на земята. Ако не бях избегнал този удар, то главата ми щеше да е на земята. 

Хората започнаха да ме критикуват след битката. Не се притеснявам от това. Аз успях да победя най-силният боец в историята на тежка категория. Победих този, който би Майк Тайсън. 

За съжаление хейтърите ще бъдат там, за да ви критикуват. Никой не говори за моята точност, колко бях добър. Говорят колко лош е бил той. Ивендър не беше беше лош, аз го съсипах. 

Когато помиришете кръв е време за лов. Би било излишно рефера да го остави да продължи по-дълго предвид възрастта му. Той пое доста ъперкъти в брадата. Първия удар беше наистина силен.

Прав ли е Белфорт да се радва ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес