Зареждане

Белал Мохамед: Искам да доминирам Леон Едуардс във всеки аспект на битката

Белал Мохамед: Искам да доминирам Леон Едуардс във всеки аспект на битката
Публикувано на: Юли 26, 2024 в 10:00 ч
Преди битката си с шампиона в полусредна категория Леон Едуардс на UFC 304, Белал Мохамед призна, че искрено мрази съперника си. Като причина той посочи действията на Едуардс след първия им мач и проявата на неуважение. Основната битка на UFC 304 в Манчестър ще включва реванш между шампиона в полусредна категория Едуардс и Мохамед.

Двамата бойци вече се биха през март 2021 г., но битката завърши безрезултатно поради бъркане в окото, след което Мохамед не можа да продължи битката. Това беше неволно бъркане в окото, което се случи в самото начало на втория рунд, но в първия рунд битката беше доминирана от настоящия шампион "Роки" Едуардс.

Това е причината феновете да се съгласят, че Леон ще прегази Мохамед. Белал не е съгласен и се закани да доминира над своя опонент:

"Това е нещо много лично за мен, защото ако погледнете неговия път до титлата, той е много подобен на моя. Трябваше да измине дълъг път. Никой не го уважаваше, никой не му даваше шанс. Приех предложението да се бия с него в кратък срок, той ме фаулира и двубоят беше спрян. За мен това беше първата битка за вечерта. Това трябваше да е моят шанс да блесна, но той ми го отне и след това отказа да ми даде нов шанс.

Оттогава имах тази ситуация в съзнанието си и ми остави лош вкус, защото исках да разбера как ще свърши. Тогава доминирах над съперниците си и те пак не ме уважаваха. Леон, треньорът му, отборът му, все казваха, че не съм следващият. Той изпита неуважение от първа ръка и започна да ми го показва. Ето това ме ядоса. Това ме накара да мразя този човек. Кара ме да се вълнувам да го накарам да кърви и да се пречупи.

Искам да го измъчвам. Искам да го накарам да осъзнае колко по-добър съм от него. Когато спечелите преди края, хората често казват, че сте имали късмет. Искам да го доминирам във всеки аспект на битката. 

Борба, граплинг, стойка, джиу-джицу. Искам да го отведа до точката, в която да се откаже от себе си. Това искам, искам да го малтретирам. Искам ситуация, в която той ще гледа треньора си, а треньорът няма да знае какво да му каже и ще напусне засрамен залата.", каза Мохамед.

Припомнете си първата им битка:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес