Зареждане

Бащата на Khabib стана асистент на главата на Дагестан

Бащата на Khabib стана асистент на главата на Дагестан
Публикувано на: Март 7, 2019 в 00:00 ч
Миналата година предложиха на Khabib Nurmagomedov да стане асистент на Vladimir Vasilyev, който е глава на Дагестан. Явно в момента шампиона не иска да се занимава с политика и вместо него поста зае неговия баща Abdulmanap. Преди няколко дни на церемония Abdulmanap официално е заел тази длъжност. Постиженията на бащата на Khabib му спечелиха титлата почетен треньор на Русия, а миналата година получи медал за заслуги във физическото възпитание и спорта.


По време на церемонията в понеделник, на която присъстваха някои от най-важните държавни служители в Дагестан, включително кметът на Махачкала и шепа министри от кабинета, Vasilyev подчерта, че се интересува от развитието на спорта в Дагестан и създаването на шампиони, с които републиката ще се гордее. Ето какво още каза главaта на Дагестан:



Мога да си представя какво означава да се създават спортисти на високо ниво. Това е най-голямото постижение. Със сигурност ще приложим идеята за създаване на подходящи условия за отглеждане на шампиони. 

Всички разбираме, че спортът е култура, а също така и привлекателен образ не само за младите хора. Това е възможност да реализирате себе си и да издигнете името на школата, която представлявате, както и треньора, екипа, семейството ви, хората и страната. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес