Зареждане

Бащата на Хабиб: Махачев ще се бие с Диего Ферейра

Бащата на Хабиб: Махачев ще се бие с Диего Ферейра
Публикувано на: Януари 24, 2020 в 00:00 ч
Ислям Махачев, който е приятел и съотборник на Хабиб Нурмагомедов ще се бие с опасният бразилиец Диего Ферейра. Новината за битката между тях споделя бащата на Хабиб, Абдулманап Нурмагомедов, който е един от треньорите на Махачев. Абдулманап твърди, че Ислям ще се бие срещу Ферейра в Бразилия.

Ризван Магомедов, който е мениджър на Махачев обаче е на друго мнение и споделя, че Махачев ще се бие на UFC 249 през април в Бруклин, където Хабиб ще заложи пояса срещу Тони Фъргюсън. Към тях ще се присъедини и друг дагестанец в лицето на Забит Магомедшарипов, който също щял да се бие в Бруклин, според Ризван. Ако информацията на Абдулманап е вярна, то битката между Махачев и Ферейра ще бъде много интересна.

Ислям е с рекорд 18-1 в ММА и се намира в серия от 6 поредни победи. Той записа две победи през 2019 година и идва след победа над друг бразилец в лицето на Дави Рамос. Махачев заема 14-то място в ранглистата и е със статистика 7-1 в UFC.

Ферейра от своя страна е с рекорд 17-2 в ММА и се намира в серия от 6 поредни победи. Той е 11-ти в ранглистата и идва след голяма победа над Антъни Петис, която записа миналия уикенд във Вегас. Диего се представя много добре срещу руснаците и има победи над Кабилов и Тайсумов.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес