Зареждане

Бащата на Хабиб иска 100 милиона за реванш с Макгрегър

Бащата на Хабиб иска 100 милиона за реванш с Макгрегър
Публикувано на: Януари 20, 2020 в 09:22 ч
Феновете в ММА полудяха от завръщането на Конър Макгрегър, който нокаутира Доналд Серони и напомни за най-добрите си години. Голямата звезда на UFC се справи за 40 секунди със своя опонент и се отърси от загубата, която Хабиб Нурмагомедов му нанесе преди време. Веднага започна да се говори за реванш между двамата и Дейна Уайт е готов да го организира.

Разбира се, има много пари в битка между тях, но от щаба на Хабиб не са впечатлени от Макгрегър. Бащата на нeпобедения боец пожела 100 милиона долара, за да има реванш между тях. В момента Хабиб се готви за битка с Тони Фъргюсън през април, а след нея ще почива няколко месеца, защото ще пости през Рамадан.

Реванш между тях може да има най-рано август или септември, но това ще се случи, ако UFC развържат кесията. Ето какво сподели Абдулманап за представянето на Макгрегър и за реванш между тях:


Ние също искаме отмъщение срещу Макгрегър. Трябва обаче да ни дадат 100 милиона долара. Дайте ни тези пари след битката с Фъргюсън и ще го направим. Защо да не отмъстим ? Дейна Уайт иска битката и може да ни даде тези пари. Не съм изненадан и не видях нищо ново в завръщането на Макгрегър. 

Това е полусредна категория и там са събрани много здрави бойци. Нищо не се е променило в категорията и шампиона все още си е на трона. Фъргюсън е претендент за титлата в лека категория. 

Ако Макгрегър иска да доказва нещо в горната категория, то тогава да се бие с Усман, Ковингтън или Масвидал. Те са страхотни бойци. В тази категория Макгрегър и Серони дори не са в топ 10. 


Хабиб също реагира на победата, която Макгрегър записа и сподели в Инстаграм, че историята ще ги оправдае.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес