Зареждане

Бащата на Хабиб: Емеляненко щеше да е сред най-добрите, ако го бях тренирал

Бащата на Хабиб: Емеляненко щеше да е сред най-добрите, ако го бях тренирал
Публикувано на: Февруари 4, 2020 в 08:24 ч
Абдулманап Нурмагомедов, който е баща на шампионът в лека категория Хабиб Нурмагомедов реши да поговори за една от най-интересните битки, които предстоят в Русия. Битката между Александър Емеляненко и Магомед Исмаилов, които ще се бият в главната среща на ACA 107 през април в Русия. Двамата са сред най-добрите бойци в Русия и към срещата им има голям интерес.

Абдулманап дава предимство на Емеляненко в късните рундове, а в ранните смята, че Исмаилов е фаворит. Нурмагомедов сподели, че Александър е щял да бъде сред най-добрите в света, ако е избрал да тренира при него. Ето какво още сподели Абдулманап в интервю за предстоящата битка:


Ще ви кажа честно, че ако Александър Емеляненко беше тренирал при мен, то той щеше да е сред водещите бойци в света. Двамата с Магомед Исмаилов ще се бият и мисля, че Александър има по-голям шанс в късните рундове. Исмаилов направи добри битки през годините.

 Битката между тях има смисъл и ако е 3 рунда, то тогава ще стигне до решение. Ако е 5 рунда, то трудно ще изкарат до решение. Исмаилов е един от тримата най-добри бойци в Русия. Той привлече доста внимание върху себе си, но сега ще се бие в различна категория и Емеляненко има големи шансове, ако е добре подготвен. Исмаилов има повече шансове в ранните рундове. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес