Зареждане

Бърнс: Ще размажа Диаз, въпреки че съм с COVID-19

Бърнс: Ще размажа Диаз, въпреки че съм с COVID-19
Публикувано на: Юли 9, 2020 в 09:32 ч
Гилбърт Бърнс все още е бесен на Нейт Диаз, който смята, че бразилеца не е истински боец. Нейт беше доволен от това, че UFC позволиха на Хорхе Масвидал да се бие с Камару Усман с кратко предизвестие на UFC 251, след като Бърнс се оттегли. Гилбърт даде положителна проба за коронавирус и отпадна, а Нейт веднага се развълнува и обяви, че боя между Усман и Масвидал е истински бой между истински бойци.

Това беше голямо неуважение от страна на Диаз към Бърнс, който не му остана длъжен и го предизвика на бой. Бразилеца вярва, че може да победи Диаз във всеки ден от седмицата, въпреки че е заразен с COVID-19. Ето какво сподели Гилбърт в интервю за критиката от страна на Диаз:

Нейт Диаз е просто един пътешественик. Мисля, че мога да го спукам от бой във всеки ден от седмицата. Имам COVID-19, но въпреки това ще го спукам от бой. Ще го бия в бокса, в граплинга и много лесно ще му бия шамари. Това момче излиза и коментира някакви неща, но и аз съм истински боец. 

Уважавах много тези момчета, но познайте какво ? Аз съм също истински боец, братле. Диаз се би срещу Макгрегър с няколко дни предизвестие. Аз от своя страна се бих с руснак, който държеше рекорд 20-0 само с няколко дни предизвестие. Не се притеснявам от неговите приказки, защото и аз съм истински боец.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес