Зареждане

Багата тренира усилено за битката с Черния звяр

Багата тренира усилено за битката с Черния звяр
Публикувано на: Август 28, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Благой Иванов тренира сериозно преди ключовата си битка с Derrick Lewis. Багата и Черния звяр ще бъдат заключени в клетката на UFC 244, което ще се проведе през ноември в Медисън Скуеър Гардън. Победата е от голямо значение за Иванов, защото ще го изстреля в топ 5 на категорията и ще го приближи до пояса.

В момента Багата е в серия от 2 поредни победи, които записа с решение тази година над Ben Rothwell и Tai Tuivasa. Черния звяр от своя страна за първи път в кариерата си се намира в серия от 2 поредни загуби и ще даде всичко от себе си, за да ги прекъсне. Derrrick е изключително опасен опонент, който до последната секунда ще търси нокаут.

Няма как да го подценяваш, защото миналата година видяхме как нокаутира в последните секудни Alexander Volkov и спечели битка, която губеше по точки. Derrick печели 18 с нокаут от 21 победи в ММА, но трябва да отбележим, че Багата все още няма загуба с нокаут в 21 професионални битки. Вижте как Иванов се готви от кратките видеа, които пусна в социалните мрежи:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес