Най-големият сайт за бойни спортове

       

Baby Slice иска битка с някой от екипа на Dada 5000

Baby Slice иска битка с някой от екипа на Dada 5000
Публикувано на: Април 16, 2018 в 10:12 ч

Baby Slice е син на ММА легендата Kimbo Slice, който почина в средата на 2016-та след инфаркт.

Kimbo се би срещу Dada 5000 в последния си професионален двубой в Bellator 149 и сега неговият син има желание да се изправи срещу някой от отбора на Dada 5000.

"Не, няма да привиквам никого, но ако отидем във Флорида, последната среща на баща ми беше срещу Dada 5000. Dada имаше един боец, който мисля, че тренираше в тяхната организация, и който не спира да ме предизвиква. Предлагам да отидем във Флорида и да се изправя срещу него. Мисля, че този двубой ще се продаде, защото ще бъде като 'Kimbo срещу Dada 2'. Мисля, че той е част от семейството му.Не знам каква им е историята, но знам, че с него искам да се бия във Флорида.

Slice се представя сравнително добре след кончината на баща си, отбелязвайки до момента 2-1-0.

Синът на Kimbo също има желание от Bellator MMA да организират събитие в родния му Маями.
"Вече говорих с президента на Bellator за това и му казах, че ако отидем в Маями, ще се продадем добре. Няма спор в това. Бих отбелязал трета поредна победа. От сега ви казвам, ще бъде добра среща. Цялата зала ще бъде разпродадена. Дори няма нужда да сме в главното за вечерта събитие - може да подгряваме и пак ще пожънем успех. Аз, Joe Davis, Aaron Pico, A.J. McKee - това ми се струва като добра главна карта.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Dada 5000 излезе от болница две седмици след двубоя си с Kimbo Slice

Dada 5000 излезе от болница две седмици след двубоя си с Kimbo Slice
Двубоят между Kimbo Slice и Dada 5000 се проведе на 19 февруари в Bellator 149. Това беше доста грозна среща, тъй като и двамата си изгубиха дъха доста бързо.
Новини » март 4, 2016 (5)
цялата новина

Запознайте се с Dada 5000 - кралят на улицата

Запознайте се с Dada 5000 - кралят на улицата
Следващата седмица ще се проведе ММА състезанието 149, в което Dada 5000 ще се изправи срещу Kimbo Slice в подглавното събитие на вечерта.
Новини » февруари 15, 2016 (5)
цялата новина
Мнения в Facebook