Зареждане

Audie Attar: Conor McGregor категорично отрича всички твърдения за сексуално посегателство

Audie Attar: Conor McGregor категорично отрича всички твърдения за сексуално посегателство
Публикувано на: Ноември 5, 2019 в 09:36 ч
През последната година звездата на ММА Conor McGregor не спираше да се забърква в неприятности с властите в родината си и в САЩ. Преди няколко дни той беше глобен с 2 000 евро, защото през април удари в лицето свой сънародник в кръчма. "The Notorious" се извини и всичко приключи по това дело, но проблемите му няма да свършват толкова лесно, защото има по-сериозни обвинения срещу него.

По-рано тази година стана ясно, че властите го разследват за сексуално посегателство в хотелска стая в Дъблин, а преди няколко седмици се появи информация, че посегнал сексуално и на млада жена в кола пред кръчма в Дъблин.

Не е ясно какво се е случило по време на тези негови изцепки и дали въобще са се случили. Звездата на UFC обаче категорично отрича всички твърдения за сексуално посегателство и ето какво сподели неговия мениджър Audie Attar:


Той категорично отрича всякакви твърдения за сексуално посегателство или каквото и да било неправомерно поведение. Ние категорично отричаме това и той също го отрича. В края на краищата ние знаем кой е той, той знае кой е и ние знаем каква е истината. 

Що се отнася за неговото завръщане, то ние сме се съгласили за дата и съперник. Сделката е неизбежна. Не виждам нещо, което да попречи или някакви непредвидени обстоятелства. Мисля, че и двете страни искат да го направят. Мисля, че това е в най-добрия интерес на всички участващи.


Наскоро Dana White сподели, че гласят битка между McGregor и Donald Cerrone и най-вероятно той ще бъде съперник на звездата при неговото завръщане през януари.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес