Зареждане

Аспен Лад: Всички пътища водят към Нунеш

Аспен Лад: Всички пътища водят към Нунеш
Публикувано на: Юни 28, 2020 в 07:00 ч
Младата състезателка на UFC в категория петел Аспен Лад получи голям удар в последните няколко дни. 25-годишната американка скъса връзки в коляното и трябваше да се оттегли от битката си със Сара МакМан, която беше насрочена за 27-ми юни. Лад е със статистика 9-1 в ММА и в края на миналата година успя да нокаутира Яна Куницкая, а преди това инкасира първа загуба в ММА, след като Де Рандами я нокаутира за 16 секунди.

Сега Аспен ще трябва да се подложи на операция и ще се възстановява в следващите няколко месеца. Тя е готова да се бие в категория петел и перо, а крайната цел е Нунеш:


Това се случи в моя последен ден на здрави тренировки. Чух силно пукане в крака ми, но въпреки това бях решена да се бия. Теглото ми беше в норма и щях да се бия, въпреки болката. Подложих се на изследвания и разбрах, че връзките в коляното са скъсани. Искам да се бия възможно най-скоро и ще дам всичко от себе си. 

Сега обаче съм фокусирана върху тази контузия и върху това, как да се възстановя възможно най-бързо. Надявам се, че ще се върна скоро. Искам да се бия, а не да имам почивки по 4-5 месеца. Края на пътя е ясен и в двете категории. Аманда е шампионка в категория перо и петел. Нямам проблем да се бия и в двете категории.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес