Зареждане

Аспен Лад премина от UFC в PFL

Аспен Лад премина от UFC в PFL
Публикувано на: Октомври 5, 2022 в 09:14 ч
Дни след като беше освободена от UFC, Аспен Лад вече намери своя но дом. Вчера PFL обявиха, че са избрали бившата състезателка на UFC за участничка в сезон 2023.

Лад ще се състезава в новата категория перо на PFL. Новината бе потвърдена от нейния треньор Джим Уест.

Преместването на Лад в PFL идва една седмица след края на кариерата й в UFC. Организацията реши да отстрани 27-годишния играч след три издънки на кантара преди битките ѝ. Лад не успя да влезе в категорията срещу Сара Макман два пъти и срещу Ирен Алдана.


Нещата трябва да са по-лесни за Лад сега, като се има предвид, че тя ще се бие в горната категория следващия път. Лад е благодарна на PFL за възможността да се състезава.

„Искам да благодаря на PFL за възможността да продължа кариерата си в при тях“, каза Лад в прессъобщение. „Вълнувам се от формата на спортния сезон на PFL, където се печели и напредва въз основа на талант и заслуги. Очаквам с нетърпение да се пробвам срещу най-добрите жени в света.”

Към момента не е известно кой ще се присъедини към Лад в новата дивизия перо на PFL. Лад се е състезавала на тези килограми само веднъж в кариерата си, когато загуби от Норма Дюмонт през 2021 г.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес