Зареждане

Артьом Лобов си спомня най-хубавите моменти в UFC

Артьом Лобов си спомня най-хубавите моменти в UFC
Публикувано на: Септември 16, 2020 в 07:44 ч
Артьом Лобов е запазил добри спомени от участията си в клетката на UFC.

Лобов, който е с обща статистика 14-15-1 се състезава в UFC от 2015 до 2018-та. В това време той записа 2 победи и 5 загуби.

Наскоро руснакът, живеещ в Ирландия, сподели някои от най-милите си спомени в американската организация, които включват и престоят му в къщата на риалити шоуто The Ultimate Fighter, както и загубата му със съдийско решение от Къб Суансън.

"Имам много хубави спомени от UFC. В къщата на The Ultimate Fighter беше хубаво. Не беше нужно да мислиш за каквото и да е. Живееш в хубава къща, дават ти хубава храна - ти само тренираш и се биеш. Ако можех, щях да живея целия си живот така. Имам много добри спомени от там. Също така записах и три нокаута там, бяха добри времена.

Също помня добре и главната ми битка срещу Към Суансън. Знам, че загубих този двубой, но спечелихме бонуса за 'Двубой на вечерта'. А и той тогава беше на четвърто място в ранглистата."

След като се раздели с UFC, Лобов изкара 3 години в ринга на BKFC, където записа победи над Джейсън Найт и Поли Малинаги, преди да загуби реванша си с Найт.

Лобов сега планира да се върне отново в ММА. Той се очаква да се изправи срещу французина Илие Джиру в Arena Fight 2 на 12-ти декември в Марсилия, Франция.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес