Зареждане

Artem Lobov: Победителят на UFC 223 ще е истински претендент за титлата

Artem Lobov: Победителят на UFC 223 ще е истински претендент за титлата
Публикувано на: Февруари 18, 2018 в 07:02 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Аrtem Lobov смята, че който победи на UFC 223 ще е истински претендент и ще си е заслужил честта да се бие срещу шампиона Conor Mcgregor.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

Вижте какво още сподели Lobov:


 
Рано е още да се каже дали Conor ще присъства да UFC 223. Винаги ми харесва, когато той гледа битките ми. За мен значи много това, че той е там и ме подкрепя знам, че и за него е така. Ако той е свободен със сигурност ще дойде. Вижте той е боец и иска да се бие няма съмнение в това. Има много ама много малко истински бойци и той е един от малкото. Той е шампион в лека категория и много ясно, че ще си защити колана. В момента той преговаря с UFC и има двубой за временната титла на UFC 223 между Khabib и Tony.
 
Смятам, че той ще се бие с победителя от битката на UFC 223, защото който спечели ще е истинския претендент за титлата. Ще бъде уникално Conor срещу Khabib в Русия. Кой знае може би и аз ще се бия в Русия с Zabit Magomedsharipov. Вълнувам се, че най-накрая UFC ще отиде в Русия. Това е мнението ми на UFC 223 ще бъде определен претендента за титлата на Conor Mcgregor

Съгласни ли се с Lobov?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес