Зареждане

Арестуваха бивш ММА боец, който заплаши дъщерята на Дейна Уайт

Арестуваха бивш ММА боец, който заплаши дъщерята на Дейна Уайт
Публикувано на: Ноември 27, 2022 в 00:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт публикува много неясни съобщения през последните дни в своя акаунт в Instagram. 

Въпреки това, преди феновете да имат възможност да получат правилна представа за какво намеква Дейна, той изтри съобщенията. Но сега има някаква яснота за това какво означават съобщенията на Уайт. Въпросът засягал безопасността на семейството му. 

Твърди се, че бивш ММА боец и служител на фитнес залата на UFC Брандън Бендър е публикувал съобщение в профила си в Instagram, където е заплашил президента на UFC и семейството му, включително 16-годишната му дъщеря Савана Уайт.

Бендър заплашва дъщерята на Уайт и се заканва, че скоро ще бъде в леглото му. Това отприщва гневът на Уайт, който за няколко дни успява да издири Брандън и да му уреди ареста. Всичко това се случва благодарение на фенове и медии, които помагат в решаването на въпроса.

"Майната ти, лайно! Идвам за теб, копеле. Наркоман. Ще заплашваш 16-годишната ми дъщеря ?", изригва Уайт.

Уайт също благодари на всички фенове, членове на медиите и служители на реда, които помогнаха за разрешаването на ситуацията. Както Дейна споменава, Савана е непълнолетна. Така че има всички шансове Брандън Бендър да си навлече сериозни проблеми със закона, ако бъде доказано, че е виновен. 

Както споменахме по-рано, Бендър беше служител на UFC. Въпреки това, след инцидента, UFC изясниха, че Брандън се е разделил с компанията повече от два месеца преди инцидента. Преди да работи за UFC, той също беше ММА боец. 

35-годишният американец записа 12 победи и 2 загуби в ММА. Той е бивш боец на Bellator, където записа 1 победа и 2 загуби. Не е ясно какво е накарало Бендър да заплашва Уайт при положение, че е бил негов служител. Явно двете страни не са се разделили с добро.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес