Зареждане

Антонио Силва иска да отменят загубата му от Домингос

Антонио Силва иска да отменят загубата му от Домингос
Публикувано на: Юни 22, 2021 в 00:00 ч
Легендата Антонио Силва не е доволен от загубата, която записа на Megdan 9 в Сърбия преди седмица. "Bigfoot" се представяше добре срещу Куентин Домингос, но рефера го поряза.

Във втория рунд Домингос успя да прати Силва в нокдаун, но Антонио тръгна да се изправя на крака, а рефера спря битката им. Така Силва загуби с нокаут, но видимо беше добре и веднага се обяви против резултата.

41-годишният бразилец навлезе в серия от 6 поредни загуби. Това беше първа битка в ММА за него от 4 години насам. В своя акаунт в социалните мрежи Силва призова да отменят загубата и обяви, че е готов за реванш:

Относно последната ми битка и преждевременното спиране на съдията. Нокдаунът наистина се случи, но аз веднага поставих коляното си на земята и вече ставах бързо. 

Опонентът ми дори не разбра, че битката е спряна и продължи да ми вкарва удари. Домингос разбра, че съм добре да продължа да се бия, но реферът невинно или заради злоба прекъсна битка, в която нямаше критерии за спиране. 

Надявам се, че осъзнават грешката и ще променят резултата на равенство. В близко бъдеще може да направим реванш с професионален съдия, така че ние спортистите да се бием честно и чисто. 

Честно ли беше спирането от страна на рефера ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес