Зареждане

Antonio Rogerio Nogueira трябва вече да помисля за оттегляне

Antonio Rogerio Nogueira трябва вече да помисля за оттегляне
Публикувано на: Септември 24, 2018 в 10:44 ч
Antonio Rogerio Nogueira се завърна в клетката миналия уикенд след 2 години отсъствие. Той се изправи срещу Sam Alvey в родната си Бразилия и противно на очакванията успя да го нокаутира във втория рунд и си спечели бонус от $50 000. Минотавъра вече е на 42 години и осъзнава, че не му остава още много време в ММА:

Нормално е да мисля за оттегляне от ММА, защото вече съм на години. На 42 съм и няма много бойци в UFC, които са се бият на тези години. Dan Henderson и Randy Couture се състезаваха на по 44 и 45 години, но определено дойде момента в който да обмисля моето оттегляне. Това не е нещо, което трябва да се отлага, но с представянето ми, ще го оставя малко настрана. 

Имам намерение тази година да се бия отново. Ще се срещна с UFC и ще проведем разговори, защото искам да се бия в края на годината или началото на следващата.

Ако Минотавъра реши да се оттегли той ще го направи с рекорд 23-8  в ММА. Най-добрите му години бяха в PRIDE, където има победи над имена като Alistair Overeem, Dan Henderson, Kazushi Sakuraba, Guy Mezger и други.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес