Зареждане

Антонио Ногейра спира с ММА след боя с Маурисио Руа

Антонио Ногейра спира с ММА след боя с Маурисио Руа
Публикувано на: Юни 26, 2020 в 05:00 ч
Кариерата в MMA на Антонио Роджерио Ногейра ще приключи на 25 юли, само месец след 19-тата годишнина от дебюта му в спорта. „Minotouro“ потвърди пред MMA Fighting, че трилогията с Маурисио Руа, насрочена за четвъртото шоу „Fight Island“ в Абу Даби, ще бъде последният път, в който влиза в октагона. 

44-годишния бразилец е с рекорд 23-9 в ММА и печели само 2 от последните си 6 битки. Ногейра отдавна обмисляше оттегляне, но сега е преценил, че моментът е настъпил и в края на юли на остров Яс ще видим последната му изява в ММА. Ето какво сподели опитния ветеран в интервю за MMA Fighting:


Мисля, че е дошло времето. Имам много работа и няколко проекта. Сигурен съм, че ще се адаптирам към това, че няма да се бия повече. Ще бъде трудно, може би ще ми се наложи да се занимавам с йога и медитация, за да ме насочат към други неща, вместо да мисля за битки. Ще бъда треньор, имам си екип, ще мога да ги тренирам, така че е добре. Може би откриването на нови шампиони ще задоволи това желание за битки. 

Имам доста задачи и не може да се съсредоточите на 100% във всичко. Имаме проект с отбор Ногейра. Давам семинари и лекции. Сега ще завърша кариерата си с голяма битка. Ще бъде трудно, но няма проблем. Ще го направя по най-добрия начин, боря се с велик шампион, някой, когото уважавам, някой, който ми даде съперничество, което ме принуди да тренирам още по-здраво. Тренирам повече, когато се боря с "Shogun". Вълнувам се и знам, че ще се получи страхотна битка. Двамата с него винаги правим добри битки. 

Първата ни битка беше една от най-добрите в историята на PRIDE. Втората беше избрана за двубой на вечерта. Тренирам различни неща за тази битка. Ще поема рискове. Ще променя стратегията. Ще бъда по-агресивен и ще търся нокаут. Ще се опитам да го изненадам повече. Не мога да говоря за моята стратегия, но ще се опитам да завърша този двубой със сигурност. Нокаут или събмишън.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес