Зареждане

Anthony Smith: Мразя задници като Colby Covington

Anthony Smith: Мразя задници като Colby Covington
Публикувано на: Февруари 19, 2019 в 07:56 ч
Anthony Smith не харесва заднците като Colby Covington. Преди няколко дни Covington реши да се подиграва с шампиона в полутежка категория Jon Jones, като му написа, че в момента никой не го гледа и спокойно може да шмръкне няколко пикограми. Шампиона избягва да отговаря на Covington, но вместо него “Lionheart” реши да захапе Covington и го заплаши, че ще си поговорят следващия път, когато двамата се видят. Smith наскоро участва в часът на ММА и категорично заяви, че не харесва Covington:



Eдинствената причина, поради която се занимавах да отговоря на Colby, беше защото той загуби своя мач за титлата, а след това ме подцени и заяви, че не заслужавам да се бия за титлата. Той направи същото като Luke Rockhold, който също говореше против моя шанс за титлата. 

Просто мразя хора, които са задници и то без какваито и да било причина. Моя мениджър има зала в Чикаго и двамата с Covington тренирахме там преди UFC 225. Тренирам си аз и виждам, че Covington също идва, защото иска да е по-далеч от всички бойци на UFC и не иска да остава в хотела с тях. Когато дойде в залата той беше най-уплашения човек, който съм виждал. Той изглеждаше като уплашено котенце.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес