Зареждане

Anthony Smith критикува Luke Rockhold и дава съвети на Chris Weidman

Anthony Smith критикува Luke Rockhold и дава съвети на Chris Weidman
Публикувано на: Август 22, 2019 в 14:20 ч
Качил: DoloR 
Anthony Smith и Luke Rockhold си спретнаха люта вражда в началото на годината, след като бившия шампион в средна категория обяви, че ще се качи в полутежка категория. Тогава Rockhold критикува Smith и беше категоричен, че той не заслужава шанс за титлата срещу Jones. "Lionheart" получи своя шанс и не успя да спечели титлата, а Luke беше повече от радостен.

В живота обаче всичко се връща и няколко месеца по-късно Rockhold дебютира в полутежка категория, където беше брутално нокаутиран от Jan Blachowicz. Luke остана със счупена челюст и сега Smith реши отново да го критикува, като в същото време да посъветва Chris Weidman, който след няколко месеца също ще дебютира в полутежка категория:


Мисля, че Rockhold сам се постави под напрежение. Той говореше, че ще победи Jan, а след това и Jones. Казах ви още от самото начало, че брадичката му не държи в средна категория и няма да издържи при нас в полутежка категория. Той казваше, че щом аз го правя, то тогава и той ще го направи. 

Може да захвърли тези твърдения на боклука. Rockhold не е като мен и не може да прави това, което аз правя. Blachowicz беше на 5-то или 6-то място в ранглистата и Rockhold не успя да го победи. Как ще победи Jones ? Aз победих двама от топ 3 и един боец от топ 10. Предлагам на Luke да си сяда на задника и да мълчи. 

Мога да посъветвам Weidman да направи няколко битки в категорията и да не се подлага под напрежение. Той трябва да запише няколко победи и тогава ще се бие за титлата. Губещия е боклук според феновете. Chris трябва да побеждава, без да се поставя под напрежение и тогава ще види битка за титлата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес