Зареждане

Anthony Smith: Беше хубаво да видя как отново нокаутират Rockhold

Anthony Smith: Беше хубаво да видя как отново нокаутират Rockhold
Публикувано на: Юли 11, 2019 в 08:00 ч
Anthony Smith определено не харесва Luke Rockhold и двамата си разменаха люти обиди в последните месеци. Rockhold вярваше, че го чакат големи неща в полутежка категория и вече се виждаше в битка за титлата с Jon Jones. Luke обаче беше приземен от Jan Blachowicz, който му счупи челюстта и най-вероятно го тласна към оттегляне от ММА. "Lionheart" не обича да вижда как нараняват сериозно неговите колеги в клетката, но не крие, че е било хубаво да види как за пореден път нокаутират тежко арогантния Rockhold:


Много ми се искаше аз да бях този, който да нокаутира Rockhold, но мисля, че се получи добре. Той говореше много глупости за мен и за Blachowicz и вече гледаше през него, но пак загуби с нокаут. За съжаление пак му счупиха челюстта. Не искам да виждам как нараняват сериозно някого, но беше добре да видя отново Rockhold в нокаут. 

Всеки път, в който Luke говори и показва неуважение виждаме как накрая той става за смях. Пак казвам, че не искам да гледам как нараняват някой боец сериозно, но той се присмиваше и обиждаше другите и сега определено си го заслужава. Абсолютно заслужаваше да бъде нокаутиран.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес