Зареждане

Anthony Johnson: Не му е времето да се завърна в UFC

Anthony Johnson: Не му е времето да се завърна в UFC
Публикувано на: Февруари 7, 2019 в 00:00 ч
Много хора изгарят от желание да видят отново в клетката Anthony Johnson, който се слави със своите зверски нокаути. Той се оттегли миналата година след като за втори път загуби със събмишън от шампионът Daniel Cormier. Преди тази загуба той беше в серия от 3 поредни победи с тежъж нокаут, но реши да се оттегли едва на 34 години. Наскоро той подписа с Bare Knuckle Championship, но ще бъде посланик и няма да се бие. "Rumble" иска отново да влезе в клетката, но като боец от тежка категория, за съжаление обаче според него не е дошло времето все още:



Ако парите са точни, то всичко е възможно. Dana White знае, че когато дойде точния момент ще говорим. Сега не му е времето да се завръщам. Няма смисъл в момента. Ако се завърна искам да е в тежка категория. Всеки може да яде, да дебелее и да бъде щастлив докато раздава юмруци в клетката. Ще видим какво ще стане. 








Johnson от доста време говори, че иска да се завърне в UFC, но единствената смислена битка за него е срещу Jon Jones и то за титлата в категорията. Явно "Rumble" ще чака Jones да стане шампион при тежките.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес