Зареждане

Антъни Смит: Все още мразя Рокхолд и искам да го пребия

Антъни Смит: Все още мразя Рокхолд и искам да го пребия
Публикувано на: Декември 3, 2020 в 09:00 ч
Антъни Смит не е готов да прости на Люк Рокхолд. 32-годишния бивш претендент за титлата в полутежка категория мрази Рокхолд, който преди време изговори доста критика по негов адрес. Люк не беше доволен от това, че Смит получи шанс за титлата с Джон Джоунс преди години. Рокхолд твърдеше, че Антъни изобщо не бил добър боец и не заслужавал шанс за титлата.

Това вбеси Смит и той няколко пъти предизвикваше Рокхолд, но не получи отговор. Сега няколко години по-късно Антъни не е готов да прости и иска да пребие Рокхолд. Ето какво сподели Смит:

Мразя Люк Рокхолд. Много бих искал да го пребия. В началото нямаше смисъл в нашата вражда, защото той дори не беше в моята категория. След това той се качи и изглеждаше ужасно в боя с Ян Блахович. Сега вече не изглежда така, но по онова време нямаше смисъл. 

Мисля, че ако тази битка с Девън Кларк беше с Люк, щеше да има смисъл. Но Люк все още не е показал способността си да остане в съзнание достатъчно дълго, за да има истински бой. Никой не е успявал да ми влезе под кожата така, както го направи Рокхолд. 

Нямам проблем да заровя томахавката и да продължи напред. Той обаче не е от тези, с които може да го направиш. Люк има прекалено голямо его.

Лъвското сърце е с рекорд 34-16 в ММА и в края на миналия месец прекъсна серия от загуби с победа над Девън Кларк.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес