Зареждане

Антъни Смит се страхува да посети зловещата Чечня

Антъни Смит се страхува да посети зловещата Чечня
Публикувано на: Май 12, 2023 в 00:00 ч
Антъни Смит не познава много градове в Русия, но определено знае къде не иска да ходи.

Бившият претендент за титлата в полутежка категория на UFC не иска да отива в Чечня. Оказва се, че 34-годишният американец има роднинска връзка в родината на Хамзат Чимаев. Мащехата на съпругата на Смит е от Чечня, но въпреки това Антъни не иска да ходи там.

"Lionheart" се завръща този уикенд, за да се бие с Джони Уокър. Битката им е подглавна за събитието UFC on ABC 4, което ще се проведе в Северна Каролона, САЩ. Антъни идва след загуба от Магомед Анкалаев и ще опита да се върне към победите.

Той вярва, че руските бойци са непроницаеми и не иска да се бие с тях.

„Кои руски градове познавам, освен Москва ? Мащехата на жена ми е от Чечня. Следователно знам малко за околностите му. Може би това е всичко. Знам само Москва и Чечня.

 Познавам само тези два града. Чеченски роднини ме поканиха на гости, но аз отказах. Страшно е. Не знам, но е някак зловещо. В края на краищата аз се бих с един човек от Чечения, Адлан Амагов. 

Чух много различни истории за него, това е просто лудост. Руските бойци са напълно различни на умствено ниво. Те не могат да бъдат премахнати от плана или разсеяни. 

Те са непроницаеми. Не се поддават на емоциите, следват плановете. Идеални са за ММА. Никога не съм победил нито един руски боец, въпреки че имах две битки с руснаци. 

Кажете на руските бойци да ме оставят на мира.“, каза Смит в YouTube канала на Ushatayka.

Ще успее ли Смит да се справи в битката с Джони Уокър ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес