Зареждане

Антъни Смит се прицели в Блахович след проваления бой с Ракич

Антъни Смит се прицели в Блахович след проваления бой с Ракич
Публикувано на: Ноември 4, 2021 в 07:00 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Антъни Смит е получил контузия в коляното. Това го изважда от планираната за декември втора битка срещу Александър Ракич. 33-годишния американец се целеше в отмъщение над Ракич, който го победи с решение през август 2020 година.

Смит успя да се съвземе от две поредни загуби и навърза 3 поредни победи с приключване в първия рунд. "Lionheart" събмитна Кларк, след което нокаутира Крут. През септември Смит събмитна Спан и така печели 2 бонуса в последните си 3 битки.

Сега след пропадналата битка с Ракич, Смит иска битка с Ян Блахович, който миналия уикенд загуби титлата си в Абу Даби. В интервю за Ариел Хелуани Смит сподели следното:

Знаех, че нещо се случва с коляното ми. Скъсах връзки в коляното в битката с Райън Спан. Не беше пълно разкъсване. Подложих се на операция, след което получих стафилококова инфекция в ставата. Сега съм на антибиотици за още един месец, след което трябва да се върна. 

Предполагам, че може би февруари, март, април. Донякъде ми харесва този двубой с Ян Блахович. Той иска да се бие отново и от UFC ми предложиха онази вечер. Харесвам този човек. 

Искам битката с Ракич. Искам да му го върна, но не мисля, че иска да чака, което е добре. Ако иска да продължи и да се бие с някой друг, това също е добре. Харесвам битката с Ян Блахович.

Ще успее ли Смит отново да стигне до титлата ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес