Зареждане

Антъни Смит с тежки контузии в битката с Тейшейра

Антъни Смит с тежки контузии в битката с Тейшейра
Публикувано на: Май 15, 2020 в 05:00 ч
Антъни Смит загуби битката си от Глоувър Тейшейра, която беше главна за UFC on ESPN+ 33, което се проведе преди ден. Смит се представи доста слабо в срещата и загуби с технически нокаут в 5-тия рунд. Техния сблъсък беше белязан от скандално решение, което взеха от ъгъла на Смит. По време на паузата между 4-тия и 5-тия рунд Антъни се оплака, че зъбите му падат, но въпреки това неговия щаб му позволи отново да се върне в мача.

Дейна Уайт критикува сериозно това решение и сподели, че не е могъл да повярва, когато го пуснали да влезе в 5-тия рунд. Смит носи прякор "Лъвското сърце" и се бори до последно, но хората от неговия щаб трябваше да го спасят от самия него. Ариел Хелуани се е свързал със Смит, който споделq, че в битката е получил доста сериозни контузии.

Смит има счупен нос, счупена орбитална кост, два липсващи зъба и аркада под дясното око. За негово съжаление липсващите зъби са истинските му такива, а не изкуствени. По време на боя Смит намери един от зъбите си на пода и го подаде на рефера, а снимката стана хит в социалните мрежи. И въпреки всичко Антъни подкрепи решението на хората от неговия ъгъл и сподели, че ще излезе от битка със своя щит или върху него, защото такава е философията му.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес