Зареждане

Антъни Смит победи Райън Спан в Сингапур

Антъни Смит победи Райън Спан в Сингапур
Публикувано на: Август 26, 2023 в 17:20 ч
Антъни Смит взе и втората битка с Райън Спан.

Двамата бойци споделиха клетката в подглавната битка на UFC Fight Night 225, което се провежда в Сингапур. Дуелът беше в полутежка категория и реванш между тях. Преди 2 години Смит събмитна Спан в първия рунд, но този път беше различно.

В първия рунд Смит вкара повече и по-добри удари. Той заложи на лоу кикове, с които няколко пъти наруши баланса на Спан. Антъни събори Спан на земята, но Райън се изправи. Този рунд без съмнение отиде при Смит.

Във втория рунд Спан обърна нещата в своя полза. Райън беше по-активен и вкара комбинация от ляв и десен в окото на Смит. Окото на Антъни се поду и му създадваше проблеми. Спан вкара и летящо коляно.

Битката се пренесе на земята, но Спан не успя да нокаутира Смит. Двамата се изправиха и завършиха рунда на крака. В третия рунд двамата не поеха рискове. Видяхме размяна на удари и един равностоен рунд.

Много трудно беше да се каже кой ще спечели. Съдиите отсъдиха разделно в полза на Смит - (28–29, 29–28, 29–28). С тази победа Антъни спира серия от 2 поредни загуби. Спан от своя страна навлиза в серия от 2 загуби.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес