Зареждане

Антъни Смит: Кори Андерсън трябва да ме победи, за да се бие за титлата

Антъни Смит: Кори Андерсън трябва да ме победи, за да се бие за титлата
Публикувано на: Ноември 21, 2019 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Антъни Смит не е готов да позволи на Кори Андерсън да го пререди. Смит показа голямо сърце и загуби през март от Джон Джоунс в битка за титлата, но няколко месеца по-късно победи Волкан Юздемир. Антъни заема 3-тото място в класирането и не е готов да го даде без бой.

Той иска Кори Андерсън да се бие с него, а чак след това да има претенции за титлата. Кори е на 5-то място в ранглистата и се намира в серия от 4 поредни победи. Той настоява за шанс, но Смит е категоричен, че трябва да се бият. Ето какво още има да каже "Lionheart" за своя колега Андерсън:


Aко искаш да се биеш за титлата, то тогава трябва да победиш претендентът. Няма как Кори да ме пререди, защото това няма да се случи. Аз се бих за титлата, но това стана, защото победих претендент за нея. 

Поисках от UFC да ми дадат битка с този, който е близо до титлата и аз победих Юздемир. Понякога трябва да наведеш глава и да работиш, а не да се оплакваш. Работи и победи следващия за титлата и това е всичко. 

Нещата са прости и той трябва да победи този, който е най-близо до титлата, за да получи шанс. Аз съм този, който трябва да победиш, за да си спечелиш шанс. Толкова е просто.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес