Зареждане

Антъни Смит: Джон Джоунс не е непобедим

Антъни Смит: Джон Джоунс не е непобедим
Публикувано на: Януари 31, 2020 в 11:13 ч
Антъни Смит е споделял клетката с Джон Джоунс и не вярва, че той е непобедим в полутежка категория. Наскоро бившият двоен шампион Даниел Кормие сподели, че Джоунс може да загуби само от боец в тежка категория. Това обаче не е точно така, защото "Lionheart" вярва, че Джоунс може да загуби и даже е губил втората битка с Кормие, преди да го изрита в главата и да го нокаутира.

В началото на миналата година Смит и Джоунс се биха за титлата в полутежка категория на UFC 235. Тогава Джоунс го победи с решение и защити титлата, но можеше да я загуби, защото вкара непозволен удар с коляно.

Антъни не се възползва от това и продължи срещата, въпреки че можеше да се откаже. Сега той ще се опита да си проправи път отново към "Bones" и на 25-ти април ще се бие с Глоувър Тейшейра. Ето как Смит коментира твърденията на Кормие, че Джоунс е непобедим:


Мисля, че на боец от тежка категория ще му е лесно срещу Джоунс. Харесвам Даниел, работя с Даниел, но не съм съгласен с него. Виждам го как постоянно говори за Джоунс. Не виждам как той е непобедим. Бях с него в клетката и не усетих, че е непобедим. 

Очевидно имах свои проблеми и мисля, че по-късно ще напиша книга и ще разкажа цялата история за битката, но не се чувствам така. Не чувствах, че съм там с пич, който беше непобедим. Кормие говори за Джоунс така, сякаш говори за един непобедим боец. 

Странно е, защото Кормие печелеше втората битка, но беше спипан и загуби. Мисля, че Даниел печелеше всеки рунд в клетката, докато Джоунс не го изрита в главата.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес