Зареждане

Антъни Смит: Чимаев се чувства зле, защото беше убиец

Антъни Смит: Чимаев се чувства зле, защото беше убиец
Публикувано на: Март 5, 2021 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата на UFC в полутежка категория Антъни Смит реши да коментира Хамзат Чимаев. Преди няколко дни непобедения чеченец шокиращо се оттегли от ММА. 26-годишния чеченец плюе кръв и все още не може да се възстанови след COVID-19.

Дейна Уайт побърза да опровергае изказването на Чимаев. Президента на UFC сподели, че той иска да тренира, но е прекалено зле и това го е накарало да се афектира и да каже, че се оттегля.

Смит има много голям опит в ММА и е бил много пъти в такива тежки ситуации. Антъни реши да поговори за "Borz" и каза следното:

Гледаш към хълма и понякога смяташ, че не си струва. Когато си контузен смяташ, че това е планина, която не можеш да изкачиш. Понякога тялото те предава и няма как да си такъв, какъвто си бил преди. Ако не си като преди, тогава не искаш да се състезаваш. 

Хамзат Чимаев беше убиец. Той размаза всички в клетката. Неговите битки дори не бяха равностойни. Сега обаче той е черупка на предишното си аз. Проблемът не е само физически, но и психически. 

Има много психически проблеми в такава ситуация. Чимаев не е свикнал да бъде слаб. Хамзат не е свикнал да се бори и да е трудно, защото е много добър и работи изключително здраво. 

Ще видим ли Чимаев в клетката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес