Зареждане

Антъни Петис се раздели с UFC

Антъни Петис се раздели с UFC
Публикувано на: Декември 23, 2020 в 07:59 ч
Снимка: Cooper Neill/Zuffa LLC
Бившият шампион в леката категория на UFC, Антъни Петис сподели решението си да се раздели с най-голямата ММА организация след 12 прекарани години в нея. "Showtime" обяви новината в социалните мрежи, че няма да преподписва с UFC, а ще опита късмета си като свободен агент.



"Почти 12 години в тази компания с толкова много страхотни спомени. От спечелването ми на първата титла на 23 години до ставането на UFC шампион на 26 в родния ми град. Благодарен съм вечно за всичките преживявания и постижения в тази компания.

Дейна, благодаря ти за всичко, което направи за мен. Бях просто едно хлапе от южната част на Милуоки с големи мечти. Ти ми помогна да превърна тези мечти в реалност. Благодаря ти!"

Петис изрази благодарности и към братята Фертита, както и към други лица от организацията, с които е работил по време на кариерата си там.

Бойният атлет сподели, че сега е свободен да подпише с която организация си поиска. От Bellator вече изразиха намерението си да водят преговори с него, но той има и още два варианта - ONE Championship и Professional Fighters League (PFL).

Бившият шампион сподели за феновете си, че е далеч от отказване от спорта.

"Благодаря и на феновете на UFC. Давате ми енергия във всеки двубой. Надявам се, че ви показвам, че всичко е възможно. Развълнуван съм за бъдещето си в този спорт. Обещавам ви, че не съм приключил. От сърце ви благодаря на всички."

Петис приключва кариерата си в UFC със статистика 11-9, като в момента е в серия от 2 поредни победи.

Имат ли предположения къде ще се озове "Showtime"?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес