Зареждане

Анкалаев: Перейра няма да знае къде се намира, след като го нокаутирам

Анкалаев: Перейра няма да знае къде се намира, след като го нокаутирам
Публикувано на: Юли 11, 2024 в 20:00 ч
Според собствените му думи Магомед Анкалаев е накарал Алекс Перейра да го чака до октомври в Абу Даби.

Абу Даби е любима бойна дестинация за всички мюсюлмански бойци. Скоро там ще се бие Умар Нурмагомедов, а Магомед Анкалаев също ще се появи тук на следващата галавечер на UFC. Изгряващият дагестански боец трябва да се бие за титлата в полутежка категория, която в момента се държи от шампиона Алекс Перейра. Точно за този шанс Анкалаев не спира да настоява.

Алекс Перейра ще бъде хартиен аутсайдер в двубоя с него, но той неведнъж е показвал в миналото, че е сила, с която трябва да се съобразяват. Магомед започва да се готви за Перейра и обещава тежък нокаут на UFC 308 през октомври в Абу Даби:

"Двубоят с Алекс Перейра трябва да се проведе в Абу Даби. Това е единственото логично решение, защото така или иначе август и септември нямаше нищо свободно. Никой боец в дивизията не е толкова сложен като мен. Стойката на Перейра е по-надценена, отколкото хората си мислят. 

Когато приключа с него, той няма да си спомни нищо за мача и просто ще попита екипа си: „Върнахме ли се вече в Бразилия ?“ С това ви обещавам, че той ще бъде нокаутиран тежко.“, каза Анкалаев пред RT Sport

Ще успее ли Анкалаев да нокаутира Перейра ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес