Зареждане

Anderson Silva може да се оттегли, ако бъде нокаутиран от Israel Adesanya

Anderson Silva може да се оттегли, ако бъде нокаутиран от Israel Adesanya
Публикувано на: Февруари 8, 2019 в 00:00 ч
Легендарния боец Anderson Silva се завръща в клетката този уикенд в Австралия. Той ще се бие срещу Israel Adesanya в подглавната битка, но много от феновете не му дават почти никакви шансове срещу младия талант. Adesanya е сравняван с Jon Jones и по-младата версия на "The Spider", което го прави много опасен опонент за 43-годишния бразилец. Президента на UFC, Dana White сподели мнението си за битката между двамата и според него бразилеца ще се оттегли от ММА, ако бъде нокаутиран от непобедения талант:



Харесва ми факта, че той все още иска да стигне до титлата и то на тези години. Israel от своя страна е непобеден и невероятен боец. Не знам какво ще се случи в тази битка, но мисля, че ако Silva загуби с нокаут това ще е край за него. Мисля, че ако той загуби ще се оттегли от ММА. На 110% той ще влезе в залата на славата. Винаги съм искал той да се бие с Jon Jones и всъщност опитахме да го направим, но не се получи.






Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес